Hypotop staat vanaf maandag 10 mei 4 weken lang in het teken van de client officer. We organiseren hiervoor een inspirerende masterclass in samenwerking met overtuigexpert Pacelle van Goethem. Over klanten (online) overtuigen en hoe je daarmee het verschil maakt.

Client officers zijn op een advieskantoor niet meer weg te denken. Als vast aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten. Maar hoe kun je het beste die klanten overtuigen? En hoe neem je klanten online mee in de processen? Welke handvaten zijn daarbij te gebruiken? Zeker in deze tijd waarbij fysiek contact bijna niet mogelijk is. Overtuigend overkomen en daarmee het verschil maken is in deze nieuwe rol het geheim tot succes. En dat kun je leren volgens Pacelle.

Als Nederlands bekendste overtuigexpert adviseert en coacht ze de top van politiek en organisatie. Met haar methode ontdek je hoe je overtuigend kunt zijn. In persoonlijke gesprekken en op kantoor. Je leert hoe anderen naar je blijven luisteren. En ze mee te krijgen in je plannen. Ook online.

Masterclass.

In deze masterclass interviewt Antoinette Kalkman (voormalig oprichtster van FlexFront) Pacelle. Alle tips en kneepjes komen voorbij. Met dit webinar openen we samen met Hypotop het event. Advieskantoren verder op weg helpen is ook dit jaar weer één van onze speerpunten.

De masterclass 'Het grote goud: van binnendienstmedewerker naar client officer' is op maandag 10 mei om 10.00 uur.

Meet & greet.

Iné Cheung en Shalini Soekhai van Argenta komen graag in contact met client officers. Op dinsdag 18 mei staan we om 11.30 uur klaar om vragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld over het aanvraagproces en de communicatie met klanten. We horen graag wat je als client officer nog meer nodig hebt om klanten te helpen.

Interesse?

Meld je aan voor de masterclass en de meet & greet van Argenta.

(inschrijven is niet meer mogelijk)