cookies.

Voor een betere ervaring. Zonder jouw persoonsgegevens.

geen cookiemelding.

Op adviseurs.argenta.nl krijg je geen cookiemelding. Want we gebruiken alleen functionele cookies. Dan blijft deze pagina in ieder geval goed werken. Jouw persoonsgegevens verzamelen we dus niet of slaan we niet op. Ook geen gegevens die herleidbaar zijn tot een natuurlijk persoon. Vandaar dat we geen toestemming hoeven te vragen of een cookiemelding hoeven te tonen.

Google Analytics.

Google Analytics is de enige cookie die we geplaatst hebben. Normaal krijg je via Google Analytics inzicht in de gedragingen van jou als bezoeker door middel van persoonsgegevens. Dat hebben we uitgeschakeld voor adviseurs.argenta.nl. Daarbij is Google Analytics privacy vriendelijk ingesteld (inclusief anoniem maken van IP-adressen) volgens de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens. Op deze manier hebben deze cookies weinig impact op je privacy. Verder maken we gebruik van de Google Tagmanager. Hiermee verzamelen we alleen informatie over hoe je adviseurs.argenta.nl zelf gebruikt. Daarmee kunnen we de ervaring van deze pagina blijvend voor je verbeteren.

Lees voor meer informatie het privacybeleid van Google, het specifieke privacybeleid van Google Analytics of over de opt-out regeling van Google.

 

cookie bewaartermijn.

  • _ga: 24 maanden
  • _gat: 1 dag
  • _gid: 1 dag
  • sessionTimestamp: Tot jouw browser sluit

 

respect voor jouw privacy.

Wil je weten hoe we precies omgaan met jouw persoonsgegevens als Argenta Nederland? Dat lees je na in ons privacy statement.